avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua .am ambii parinti decedati....iar acum am primit o notificare caci daca nu ne prezentam pt. recunoasterea averii...vom pierde tot...au trecut peste 6 ani de la decesul tatalui ...si 10 de la cel al mamei.Problema este caci eu muncesc in starinatate...cu forme legale....si imi este foarte greu sa plec acum in Romania....exista riscul sami pierd locul de munca.Exista vreo solutie in acest caz? VA MULTUMESC ANTICIPAT.Ceilalti frati sunt in Romania. MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ioan grigore ripa , utilizator 10:17, 17 Noiembrie 2009
Puteti sa dati procura notariala la consulatul sau ambasada Romaniei din tara in care sunteti catre unul dintre frati(cu care va intelegeti cel mai bine) sa va reprezinte la dezbaterea succesiunii si sa faca actele procedurale in numele si pentru dvs.
B-)
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire gigelas gigelas Buna ziua, Va rog sa-mi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: O familie compusa din:sot,sotie si doi copii. Sotul a decedat in urma cu 1,8 ani. A ramas ... (vezi toată discuția)
Succesiune - citare parti annesis annesis Buna ziua, Noi suntem 4 frati si mama a decedat acum 1 luna jumatate. As vrea sa deschid succesiunea, ca din cate am inteles nu ar costa daca se face in ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)