Exista si recurs si il voi face. Dar intrebarea se pune la ce sa ma astept de la justitia din romania? Ca doar avem justitie sau poate nu .
Din pacate o sa ajungem sa ne facem dreptate singuri cu parul dupa sentintele de 2 lei.
Motivarea instantei:
"Potrivit CIM al reclamantei , prevederile acestuia se completeaza cu dispozitiile Codului muncii. Nu se prevede completarea CIM cu prevederile unui contract colectiv de munca.
Pentru prevederile art. 78 in CCMN ..... ( care banuiesc ca il cunosc mai toti ) sa se aplice reclamantei, era necesar ca intre angajator si salariati sa se fi incheiat un contract colectiv de munca. Aceasta pentru ca potrivit art 1din legea 130/1996" si mai departe imi citeaza articolul. Cam asta este motivarea pe scurt .
Din pacate doamna nu se mai poate zice nimic . Este vina mea ca nu am angajat un avocat din start. Si dupa cum sunt blonda ce sa gandit judecatorul ca nu am nici neuroni multi prin cap :)
Da sa pronuntat hotararea ca nefondata cererea mea.
In conditiile in care angajatorul nu a depus un stat de plata ca ar fi platit acest salariu compensatoriu
Am mai postat pe 27 martie.
In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din CIM in decembrie am chemat in jutegata firma pentru neplata salariului compensatoriu totul minunat pana la sentinta pe 27 martie am vazut doar partea scurta azi am hartiile din care va scriu Ce scrie minunatul judecator .
Atunci deciziile curtii constitutionale 511/2006 si 96 pe 2008 sunt pentru cine MAMA LU` STEFAN CEL MARE #-o . Mentionez ca am fost la ITM m-am informat foarte bine la juristul ITM-ului inainte de a merge in instanta . Doamne in ce tara traim. Suna bine cu emigratul in Congo=D>
Termenul de 10 zile de cand sa dat sentinta sau decand imi este mie comunicata?
NU am primit acasa comunicarea sentintei. M-am informat de pe site-ul tribunaluilui.
Hotarare: Respinge ca nefondata actiunea. Solutionare definitiva cu recurs in termen de 10 zile, informare de pe site-ul protal.jurist.ro. Sentinta in scris probabil o voi primi mai tarziu.
In urma informarii la juristul de la ITM Constanta am deschis actiune in justitie pentru neplata salariului compensatoriu dupa 2 amanari a venit si sentinta .
Cererea catre justitie am formulato eu, poate nu a fost corecta (poate) fiind somer nu mi-am permis un avocat. Am un caz asemanator in cercul meu de prieteni, zic de cerere ca poate nu a fost corecta pentru ca am facut-o dupa cea a prietenului care a avut castig de cauza intrun prioces identic.
Aveti dreptate dar judecatoarea a dat alta sentinta chiar daca deciziile Curtii Constitutionale 511/2006 si 96/2008 o contrazic.
Eventual sa imi fac dreptate cu parul daca in justitie nu merge.