avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul compensatoriu. Cand justitia face dreptate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul compensatoriu. Cand justitia face dreptate dupa legie " surda si oarba"

Am mai postat pe 27 martie.
In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din CIM in decembrie am chemat in jutegata firma pentru neplata salariului compensatoriu totul minunat pana la sentinta pe 27 martie am vazut doar partea scurta azi am hartiile din care va scriu Ce scrie minunatul judecator .
Atunci deciziile curtii constitutionale 511/2006 si 96 pe 2008 sunt pentru cine MAMA LU` STEFAN CEL MARE #-o . Mentionez ca am fost la ITM m-am informat foarte bine la juristul ITM-ului inainte de a merge in instanta . Doamne in ce tara traim. Suna bine cu emigratul in Congo=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 20 Aprilie 2010
e o gluma cumva?? sau imi scapa ceva??
Decizia Curtii Constitutionale nr.511/2006 se refera la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 8 alin. (1) si (2) din Legea nr. 130/1996 privind contractul colectiv de munca si ale art. 238 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii.


Ce hotarare s-a pronuntat?
Nu este o gluma . Asa se dau sentintele in Romania
Da sa pronuntat hotararea ca nefondata cererea mea.
In conditiile in care angajatorul nu a depus un stat de plata ca ar fi platit acest salariu compensatoriu
Mai exista posibilitatea sa atacati cu recurs aceasta hotarare ..termenul este de 10 zile de la data comunicarii hotararii.

Alte discuții în legătură

Ce contract colectiv de munca trebuie trecut in cim? florinita florinita Suntem o societate de numai 4 angajati. Activitatea noastra de baza este cod CAEN 4690 comert a diferite produse. Dorim sa intocmim un CIM pentru agent ... (vezi toată discuția)
Intrebare intrebatoare gentilom gentilom Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate transportul. La angajare am semnat CIM dar nu si CCM. Imi puteti spune daca in aceste conditii firma la care ... (vezi toată discuția)
Negociere contract colectiv la nivel de unitate hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urm. problema: in cazul in care avem un contract colectiv de munca incheiat la nivel de unitate pt anii 2011-2012 exista ... (vezi toată discuția)