avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu (cand justitia face dreptate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu (cand justitia face dreptate (oarba))

In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din Codul Muncii. In 09.12.2009 am chemat in judecata societatea sa imi platesca salariul compensatoriu .
Curtea a decis caactiunea mea nu este fondata.
Dragi fosti angajati nu va mai bazati pe minunata justitie din romania ca nu vedeti salarii compensatorii nici la pastece cailor .
Nu cred ca este cazul sa generalizati ... posibil ca actiunea dvs sa nu fie foarte bine fundamentata, astfel incat instanta a decis sa va respinga cererea .. pana acum cred ca este printre putinele cazuri , in care instanta a decis respingerea unei astfel de cereri.

Cum si-a motivat instanta solutia in cazul dvs?
Buna ziua, oferiti-ne ceva detalii, va rog, sunt oarecum in aceeasi situatie, care a fost motivatia instantei, si, mai ales cate salarii compensatorii ati revendicat...?
1. Eu nu am auzit, pana acum, ca o instanta de judecata sa nu acorde salariul compensator (!?).
2. Ar fi bine daca ne-ati spune si noua care a fost motivarea sentintei.
Daca ati lucrat in setor de activitate al carui CIM se supune CCMN nu pot sa cred.
Cum a motivat instanta hotararea?
pneagu a scris:

Daca ati lucrat in setor de activitate al carui CIM se supune CCMN nu pot sa cred.
Cum a motivat instanta hotararea?

Am o intrebare: exista sectoare de activitate in care CIM NU se subordoneaza CCMUN ? Daca da, care sunt acestea?

Alte discuții în legătură

Cerere admisa de tribunal stelamudura stelamudura Am castigat in Instanta salarul compensator acordat prin CCMUNN 2007-2010.L-am si primit de la institutia la care am lucrat. Doar unul. Fara sa fie vizat de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu Elena S Elena S Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz in cazul somajului Nelia2583 Nelia2583 In cazul punerii in somaj, angajatul beneficiaza de perioada de preaviz de 20 zile? am auzit si de un salariu suplimentar... (vezi toată discuția)