In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din Codul Muncii. In 09.12.2009 am chemat in judecata societatea sa imi platesca salariul compensatoriu .
Curtea a decis caactiunea mea nu este fondata.
Dragi fosti angajati nu va mai bazati pe minunata justitie din romania ca nu vedeti salarii compensatorii nici la pastece cailor .
Nu cred ca este cazul sa generalizati ... posibil ca actiunea dvs sa nu fie foarte bine fundamentata, astfel incat instanta a decis sa va respinga cererea .. pana acum cred ca este printre putinele cazuri , in care instanta a decis respingerea unei astfel de cereri.
Buna ziua, oferiti-ne ceva detalii, va rog, sunt oarecum in aceeasi situatie, care a fost motivatia instantei, si, mai ales cate salarii compensatorii ati revendicat...?
1. Eu nu am auzit, pana acum, ca o instanta de judecata sa nu acorde salariul compensator (!?).
2. Ar fi bine daca ne-ati spune si noua care a fost motivarea sentintei.
Salariu compensatoriu
Elena S
Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)