Am castigat in Instanta salarul compensator acordat prin CCMUNN 2007-2010.L-am si primit de la institutia la care am lucrat. Doar unul. Fara sa fie vizat de Compartimentul Juridic, fara sa-mi dea un exemplar din Statul de plata. Directorul mi-a vorbit extrem de urat, mi-a cerut sa nu-i mai deranjez contabila, ca e "contabila lui personala". In Administratia publica locala, stiti cumva cate salarii compensatorii s-au dat in 2009 si daca acestea se acorda si in functie de vechimea in munca? Daca am dubii, nemultumiri in ceea ce priveste salarul compensator, unde ma adresez? si in ce termen?
Daca la nivel de unitate/ramura, sunt prevazute mai multe, nu se dau cele care sunt in avantajul angajatului? CCMUNN spune - cel putin unul.Tot am citit ca aceste salarii se acorda si in functie de vechime. Nu este un mod de stabilire a acestor salarii pentru autoritatile si institutiile publice?
Cu aceasta ocazie, va urez si un sincer " La Multi Ani!"
In sentinta Tribunalului se mentioneaza cate salarii compensatorii se acorda. In cazul in care se prevede ca se acorda un singur salariu, nu puteti obtine mai mult decat pe calea recursului impotriva sentintei - in cazul in care nu s-a implinit termenul de recurs.
CCMN nu mai este valabil ... numai daca in ccm la nivel de unitate sau la nivel de armura de activitate sunt prevazute salarii compensatorii, atunci veti putea benefici ade acestea.
Drept la somaj
mad_john
salutare
ma aflu in situatia urmatoare
am fost angajat din 2008 dupa cum urmeaza:
angajat 29 iunie 2008 -23 septembrie 2008 demisionat
angajat 29 ... (vezi toată discuția)
Salar compensatoriu
C.Geta
un srl poate face restructurari de posturi (art 65 al1)fara a plati minim un salar compensatoriu?motivul a fost ca nu mai are bani sa ii tina la serviciu pe ... (vezi toată discuția)