avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada preaviz in cazul somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada preaviz in cazul somajului

In cazul punerii in somaj, angajatul beneficiaza de perioada de preaviz de 20 zile? am auzit si de un salariu suplimentar...
Cel mai recent răspuns: danucadany , utilizator 09:04, 17 Iunie 2009
Asa este. 20 de zile lucratoare este preavizul si CCMUN pe anii 2007-2010 mentioneaza acordarea minim a unui salariu compensatoriu.
Este bine sa aceti o cerere in acest sens, este posibil ca angajatorul sa "uite"
Aveti dreptate, beneficiati de ambele drepturi aratate.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. referitor la ultumul alineat, cel in care ati scris ca se acorda o compensatie de 50% din salariul lunar, acesta e totuna cu salariul compensator de minim unul, sau e o alta compensatie in plus la salar compensator si alte drepturi la zi.. Cand spuneti alte drepturi, la ce va referiti? Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii / ajutor somaj pintica pintica Buna seara, Am fost concediata in temeiul dispozitiilor art.65(1-2) coroborat cu art.55, lit.c din Codul Muncii si prev.art.19.25 din CCM si am primit o ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de restructurare deea30 deea30 sunt angajata la o firma pe postul de operator calculator! din pacate din cele 2 posturi unul l-au restructurat adica pe al meu si stau in preaviz muncind 4 ... (vezi toată discuția)
Retinere adeverinta de somaj si salarii Szabi Szabi Buna ziua! Angajatorul imi retine adeverinta de somaj (anexa 14) fara nici un motiv, sau pentru a trage de timp, neicadrandu-ma in termenul de 30 de zile ... (vezi toată discuția)