avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare decizie de restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare decizie de restructurare

sunt angajata la o firma pe postul de operator calculator! din pacate din cele 2 posturi unul l-au restructurat adica pe al meu si stau in preaviz muncind 4 ore si mai scrie in decizie ca imi da si 1 salariu compesatoriu! Intre timp colegul meu si-a dat demisia si cei de la firma mi-au propus mie sa raman in continuare,precizez ca preavizul se termina marti 14.06.2011! Acuma ei vor sa anuleze decizia mea de restructurare ca eu sa nu mai primesc acel salariu compesatoriu ! Pot face acest lucru ,adica e legal?Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
deea30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 8 Iunie 2011
Da, pot sa anuleze decizia de concediere, daca intre timp unul din posturile potrivite pentru dvs. a devenit vacant.

Nu inteleg insa ce va doriti dvs.:
1. sa ramaneti in firma + salariu compensator?
2. sa ramaneti in frima?
3. sa plecati cu salariu compensator?
Ma gandeam daca pot ramane in firma si sa -mi dea si salariul compesator!
Asta nu se poate. Salariul compensator este tocmai asta: compensatia pentru concediere (ca sa va ajute macar putin pana va gasiti un alt serviciu, sa compenseze suferinta morala a concedierii). Si fara concediere si cu salariu nu se poate.
deea30 a scris:

Ma gandeam daca pot ramane in firma si sa -mi dea si salariul compesator!


Salariile compensatorii se acorda in cazul concedierii pentru motive neimputabile salariatilor.

Angajatorul poate revoca decizia de concediere , situatie in care dvs nu mai primiti salariul compensatoriu si veti fi angajata pe acel post devenit vacant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare angajat2002 angajat2002 Buna ziua, As vrea sa știu în ce măsura este legal ca un angajator sa informeze angajatul ca poziția lui va fi restructurata si sa-i ofere ... (vezi toată discuția)
Concedierea individuala bvr bvr Buna dimineata! Stimati colegi, Ma puteti ajuta , va rog, cu cateva informatii legate de concedierea individuala conform articolului 65 aliniatul 1 din ... (vezi toată discuția)
Decizie de restructurare - ce drepturi am aurelvultur aurelvultur Buna ziua! Datorita crizei financiare am primit urmatoarea decizie: “Decizia nr. 1235 din 10/02/2009 Fata de prevederile art. 65 alin. 1 di Codul ... (vezi toată discuția)