avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate denisa_lagattita

Activitate denisa_lagattita

da
buna ziua

am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este normal si legal ca doamna educatoare sa faca proces verbal de constatare ca 2 copii se joaca de- a luptatorii si se lovesc din greseala. Parintii ar trebui sa semneze acest process verbal?
Discuție somaj
lucrez de 1an si jumatate ca operator facturare la o firma de distributie.in momentul de fata sunt in concediul medical(o operatie pentru o fractura de picior).
vreau sa stiu ce pot face pentru a beneficia de somaj dac se restructureaza postul meu dupa cum se aude?:((
Discuție lamurire
sunt angajata cu carte de munca din data de 01.06.2009.urmeaza sa nasc in perioada 25.01.2010-06.02.2010.care sunt drepturile mele legale de care beneficiez avnd in vedere ca nu se acumuleaza cele 12 luni calendaristice anterior nasterii?
Discuție drepturi legale
sunt angajata cu carnet de munca incepand cu data de 01.06.2009.la data angajarii nu stiam ca sunt insarcinata in 3 saptamani .Ulterior am aflat si mi-am instiintat angajatorul de sarcina existenta.Intrebarea mea este:CARE SUNT DREPTURILE MELE LEGALE DE CARE BENEFICIEZ(concedii si indemnizatii)?
Precizez ca urmeaza sa nasc in perioada 26.01.2010-6.02.2010.
VA MULTUMESC