avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Proces verbal activitate copil la gradinita
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Proces verbal activitate copil la gradinita

buna ziua

am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este normal si legal ca doamna educatoare sa faca proces verbal de constatare ca 2 copii se joaca de- a luptatorii si se lovesc din greseala. Parintii ar trebui sa semneze acest process verbal?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
denisa_lagattita, utilizator
Cel mai recent răspuns: denisa_lagattita , utilizator 10:41, 11 Martie 2015
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu politia comuniara cipi_o cipi_o Buna ziua, am mai multe intrebari legate de o problema: Pe data de 8 mai anul curent mi s-a intamplat sa merg pe bicicleta si sa fiu oprit de 2 politisti ... (vezi toată discuția)
Copil exmatriculat de la gradinita 2901RDk 2901RDk Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si, va rog, sa-mi spuneti daca exista vreo solutie: am un copil de 3 ani si 6 luni care frecventeaza o gradinita ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru 30 de zile - abuz al politiei syca_m syca_m Buna ziua, Astazi, pentru prima data in viata mea am fost oprit de un echipaj de politie (1 singur motociclist), dinspre Sibiu spre Deva. Politistul ... (vezi toată discuția)