avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

lucrez de 1an si jumatate ca operator facturare la o firma de distributie.in momentul de fata sunt in concediul medical(o operatie pentru o fractura de picior).
vreau sa stiu ce pot face pentru a beneficia de somaj dac se restructureaza postul meu dupa cum se aude?:((
Cel mai recent răspuns: ContSters158053 , utilizator 22:18, 12 Ianuarie 2011
daca ati lucrat un an in ultimii 2 ani beneficiati de somaj
angajatorul va da decizie cu art, 65 alin 1 si o adeverinta dupa incheierea formalitatilor legale si gata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei pentru ccc ContSters167835 ContSters167835 Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)
Somajul si concediul medical Ancuta_Cornea Ancuta_Cornea Buna seara, Mama mea a fost un an de zile in somaj...apoi s-a intors la acelasi loc de munca. Dupa 6 luni lucrate a cazut si si-a rupt piciorul (fractura ... (vezi toată discuția)
Am fost in concediu medical, pot beneficia de somaj? ancalota ancalota In perioada 4 aprilie 2009-2 iulie 2010 am beneficiat de somaj in urma desfintarii societatii la care lucram. La 1 august 2010 m-am angajat la o alta societate ... (vezi toată discuția)