avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somajul si concediul medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somajul si concediul medical

Buna seara,
Mama mea a fost un an de zile in somaj...apoi s-a intors la acelasi loc de munca. Dupa 6 luni lucrate a cazut si si-a rupt piciorul (fractura grava, operatie cu placute si suruburi). Acuma ii deja de 6 luni in concediu medical...intre timp sectia la care o lucrat s-a inchis iar. Mai poate sa mearga in somaj daca are cumulata perioada lucrata (6 luni) cu periaoada de concediu medical (6 luni)?
Cel mai recent răspuns: Ancuta_Cornea , utilizator 16:58, 26 Iunie 2013
Perioada de concediu medical nu este stagiu de cotizare la somaj asa ca nu poate beneficia de indemnizatie de somaj decat dupa ce va face iar 12 luni de stagiu de cotizare in ultimele 24 de luni.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iunie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si somaj Casssandra Casssandra M-am intors la lucru inainte de a se finaliza concediul de crestere a copilului.Din pacate la firma sint probleme si seful meu nu ma mai poate plati.Nu stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe 25 septembrie 2020, am calcat pe un siret si mi-am ... Mihaela Comandia Mihaela Comandia Buna ziua, Pe 25 septembrie 2020, am calcat pe un siret si mi-am fracturat tot platoul tibial. A urmat operatia pe 1 octombrie (8 suruburi, o placa si o ... (vezi toată discuția)
Am fost in concediu medical, pot beneficia de somaj? ancalota ancalota In perioada 4 aprilie 2009-2 iulie 2010 am beneficiat de somaj in urma desfintarii societatii la care lucram. La 1 august 2010 m-am angajat la o alta societate ... (vezi toată discuția)