avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Pe 25 septembrie 2020, am calcat pe un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Pe 25 septembrie 2020, am calcat pe un siret si mi-am ...

Buna ziua,
Pe 25 septembrie 2020, am calcat pe un siret si mi-am fracturat tot platoul tibial. A urmat operatia pe 1 octombrie (8 suruburi, o placa si o saiba) si 9 luni de concediu medical pentru recuperare. Din pacate dupa un an de zile (mai precis 01 octombrie 2021) trebuie sa-mi scot corpurile straine din picior, deci o alta operatie. Mai beneficiez de concediu medical? Cum procedez? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata, concediu medical si somajul. ciprianmuresan77 ciprianmuresan77 Buna ziua, in data de 18 ian 2013 am intrat in CM cu fractura de picior, CM emis pana in data de 13 feb 2013. In acelasi timp cu data de 01 feb 2013 mi-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Mada2305 Mada2305 Buna seara. Daca am terminat scoala postlicsala in august 2019 si am ramas însărcinată in ianuarie 2020 a si putea beneficia de indemnizație? Tin sa ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni neftali neftali Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu niste raspunsuri! Multumesc! 1) M-a lovit o mașină pe trecerea de pietoni.Soferul implicat m-a dus la spital. În ... (vezi toată discuția)