avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna seara. Daca am terminat scoala postlicsala in august 2019 si am ramas însărcinată in ianuarie 2020 a si putea beneficia de indemnizație? Tin sa menționez ca am 28 de ani si ar trebui sa nasc pe 25 30 septembrie 2020.Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 3 Iunie 2020
octombrie 2018 - septembrie 2020 este perioada eligibila pentru dvs.

Postliceala a fost la cursuri de zi?
Da.
Buna ziua. Ma scuza ți de deranj dar ași avea o întrebare. Daca in luna ianuarie am ramas însărcinată, lucrez din septembrie si abia in frbruarie mi a facut contractul pot intra in concediu maternal? Cele 162 de zile? Va mulțumesc mult
126 zile
Stagiul minim de cotizare pentru concediul de maternitate este de 6 luni realizate in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul medical.

Prin urmare, calculati cand puteti sa intrati in concediu de maternitate tinand cont de mentiunea de mai sus.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ralu1234 ralu1234 Buna seara! Sunt insarcinata si as dori sa stiu daca ma pot incadra pentru indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: Nu mai lucrez, dar am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ... Mailat ramona Mailat ramona Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in ... (vezi toată discuția)
Ccc Tincu Oana Tincu Oana Buna ziua , sunt insarcinata in 5 luni , sunt studenta la master la zi an I si din 1 septembrie 2017 sunt si angajata cu 1950 brut , dar nu am mers la munca ... (vezi toată discuția)