avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate vflorin99

Activitate vflorin99

imi spune si mie va rog cineva cum pot face si unde un cv care sal vada direct angajatori straini? sau o firma de plecari dar serioasa ca de astea fantoma sunt scarbit
Răspuns la discuția executare indeplinita
tin sa precizez ca debitorul nu a colaborat in nici un moment de la inceput si se bazeaza pe decizia instantei si a fost nevoie ca sa l executam ffortat binenteles cu acordul instantei asta doream sa va intreb :ce rol poate instanta sa aiba concret in acest caz cand se va judeca contestatia debitorului dupa ce intre timp executorul a identificat un bun al debitorului si la confiscat pentru a stinge datoria catre creditor
Răspuns la discuția executare indeplinita
bine am inteles dar debitorul trebuie sa faca dovada platii .Nu i asa ?dar in cazul in care nu poate face dovada ?
buna seara
va rog mult sa va indreptati putin atentia cateva clipe.Executorul a indeplinit executarea debitorului dar intrebarea mea este urmatoarea :debitorul a depus o contestatie fara a cere suspendarea executari pana la solutionare si are termen de judecata dar executorul intre timp a executato .Ce rol poate sa mai aiba instanta in acest caz?
va multumesc pentru amabilitate dar vreau sa fiu mai explicit eu sant creditorul care am imprumutat unei persoane o suma de bani. Aceasta nu sia respectat obligatia de plata a datoriei iar eu am actionat o la un executor dar aceasta a facut contestatie la executare fara a se suspenda executarea .Aici vroiam sa ajung: daca executorul executa debitorul si este in mod legal pt ca are incuviintarea ce se poate intampla daca sa presupunem la termenul contestatiei pe care a facut o debitorul instanta hotaraste suspendarea executarii pe care insasi instanta a admiso iar executarea deja sa spunem se va face pana atunci Va multumesc inca o data
am facut si eu o intrebare pe site ul dumneavoastra nu am primit nici un raspuns desi a trecut mai multe zeci de ore daca mai insist o data sigur apare interventia operatorului ceea ce este tipic romanesc. de aceea mai intreb o data :debitorul a depus o contestatie la executare fara ca instanta sa intrerupa executarea pana la solutionare ce se poate intampla daca executorul face executarea si ulterior instanta sa presupunem decide suspendarea executariicand deja a executat debitorul? inca o data va rog mult sa ma lamureasca si pe mine cineva
Răspuns la discuția contestatie
pai mai rau este ca cel care este creditor ma actionat la un executor
Răspuns la discuția ce sansa am
asadar termenul la instanta pt contestatie ce mai reprezinta pt ca ne a citat pe amandoi in instanta va multumesc foarte mult inca o data va stimez
dar daca am exemplarul sau nu pot dovedi va multumesc pt raspuns anticipat si ma scuzati am crezut ca nu ma baga nimeni in seama
ce fel de martori ca nu am
i