imi spune si mie va rog cineva cum pot face si unde un cv care sal vada direct angajatori straini? sau o firma de plecari dar serioasa ca de astea fantoma sunt scarbit
tin sa precizez ca debitorul nu a colaborat in nici un moment de la inceput si se bazeaza pe decizia instantei si a fost nevoie ca sa l executam ffortat binenteles cu acordul instantei asta doream sa va intreb :ce rol poate instanta sa aiba concret in acest caz cand se va judeca contestatia debitorului dupa ce intre timp executorul a identificat un bun al debitorului si la confiscat pentru a stinge datoria catre creditor
buna seara
va rog mult sa va indreptati putin atentia cateva clipe.Executorul a indeplinit executarea debitorului dar intrebarea mea este urmatoarea :debitorul a depus o contestatie fara a cere suspendarea executari pana la solutionare si are termen de judecata dar executorul intre timp a executato .Ce rol poate sa mai aiba instanta in acest caz?
va multumesc pentru amabilitate dar vreau sa fiu mai explicit eu sant creditorul care am imprumutat unei persoane o suma de bani. Aceasta nu sia respectat obligatia de plata a datoriei iar eu am actionat o la un executor dar aceasta a facut contestatie la executare fara a se suspenda executarea .Aici vroiam sa ajung: daca executorul executa debitorul si este in mod legal pt ca are incuviintarea ce se poate intampla daca sa presupunem la termenul contestatiei pe care a facut o debitorul instanta hotaraste suspendarea executarii pe care insasi instanta a admiso iar executarea deja sa spunem se va face pana atunci Va multumesc inca o data
am facut si eu o intrebare pe site ul dumneavoastra nu am primit nici un raspuns desi a trecut mai multe zeci de ore daca mai insist o data sigur apare interventia operatorului ceea ce este tipic romanesc. de aceea mai intreb o data :debitorul a depus o contestatie la executare fara ca instanta sa intrerupa executarea pana la solutionare ce se poate intampla daca executorul face executarea si ulterior instanta sa presupunem decide suspendarea executariicand deja a executat debitorul? inca o data va rog mult sa ma lamureasca si pe mine cineva