avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie

buna seara va rog a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la urmatoarea situatie am luat de la cineva niste bani cu contract de imprumut prin notar .am restituit suma de bani dar nu am mai mers la notar si am convenit sa mi dea exemplarul lui de contract de imprumut toate bune si la locul lor pana in momentul in care mam trezit acasa cu somatie de plata am facut contestatie ce sanse credeti ca voi avea de izbanda
Cel mai recent răspuns: vflorin99 , utilizator 14:20, 20 Noiembrie 2009
Incheierea contractului dumneavoastra prin achitarea datoriei pe care v-ati asumat-o se produce in termenii stabiliti in contract. Desigur ca in momentul in care ati platit si ultimul rest de plata trebuia sa consemnati acest lucru in scris. Fie in fata notarului - lucru care devenea incontestabil in instanta, fie intre dumneavoastra si cel cu care aveati contractul - situatie in care, in caz de ajungere in instanta, din nou aveati castig de cauza. In absenta unui inscris doveditor al faptului ca dumneavoastra v-ati achitat de obligatiile asumate, semnat si de dumneavoastra, si de cel cu care ati incheiat contractul, va trebui sa va sustineti cu dovezi in instanta faptul ca vi se imputa nerespectarea unui contract. Dovezi scrise. Sansele de reusita ale contestatiei se leaga de existenta dovezii scrise si semnate si de partenerul dumneavoastra din contract care sa ateste faptul ca v-ati achitat de toate indatoririle.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
cata35, utilizator
pai mai rau este ca cel care este creditor ma actionat la un executor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sã justific nevinovãþia? Arisandy Arisandy În anul 2007 spitalul a încheiat un contract cu o firmă de mobilă pentru execuţia unor piese de mobilier. Contractul este doar de execuţie şi nu ... (vezi toată discuția)
Plangere de calomnie impotriva unui judecator lenast lenast Buna ziua. Vreau sa stiu daca o asemenea plangere are vreo sansa de izbanda? Si daca da, cum se procedeaza? Ca probe sunt inregistrari ale unor emisiuni in ... (vezi toată discuția)
Contract civil de imprumut zebelyna zebelyna In urma cu 3 ani am facut un imprumut la banca in valoare de 3300 euro,acesti bani ia-m imprumutat unei persoane pentru a construi o anexa(bucatarie+etaj) la ... (vezi toată discuția)