Mihai S.R. a scris:
O intrebare ar fi cum s-a incheiat acest contract pentru ca dvs., in calitatea pe care o aveti ,nu puteati incheia contracte in numele spitalului.
A doua intrebare ar fi, in ce calitate ati semnat ati semnat bonurile, aveati gestiunea spitalului ? A sectiei? Aveti trecut asa ceva in fisa postului? Sunt multe intrebari care ar putea clarifica din punct de vedere juridic situatia faptelor dvs.Consultati neaparat un avocat.
Plata marfii s-a facut fara contract prealabil... Un reprezentant al firmei mi-a adus mie un
contract de executie a marfii, pe care l-am semnat si l-am pastrat, nestiind ca respectivul nu se va duce si la cei mai mari in functie de la Directie...Daca nu scoteam acel contract - fara numar de inregistrare, fara stampila spitalului - nu stia nimeni nimic... Mi s-a spus de la contabilitate sa semnez bonurile de primire, pentru ca sa se poata face plata. Mentionez ca cei de la aprovizionare semnasera deja notele de receptie a marfii (NIR-ul). Deci practic eu am picat ca fraiera... am o hirtie care atesta ca am gestiune, dar in fisa postului nu e trecut asa ceva, decit atributiile mele ca asistenta medicala.
Mi-am luat avocat, dar mi-a spus ca treaba e cam nasoala, incadrarea juridica e grava.
Si toate astea in conditiile in care eu practic nu am adus nici un prejudiciu spitalului, pentru ca mobila nici macar nu s-a facut...#-o