va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la o situatie am luat de la cineva niste bani prin notar cu contract de imprumut am restituit suma dar nu prin notar ci am convenit sa imi dea exemplarul sau dar dupa aceea ma actionat la un birou executoresc si mia venit acasa somatie am facut contestatie ce sanse credeti ca am
@VFlorin99--In primul rand nu mai postati mesaje consecutive !Scrieti intr-un mesaj ce aveti de scris conform regulamentului de functionare!
In al doilea rand daca ati dat banii fara martori si fara sa incheiati vreun document semnat de cel care a primit banii atunci sunteti bun de plata!
B-)
Faptul ca aveti ambele exemplare nu dovedeste absolut nimic! Creditorul putea pur si simplu sa il fi uitat la dvs sau dvs sa il luati de la creditor!
Oricum creditorul si-a scos cate exemplare a dorit de la notarul public la care ati semnat imprumutul fiindca legea le permite partilor sa obtina copii de arhiva legalizate in oricate exemplare doresc!B-)
Alte discuții în legătură
Teren cu executie
donna33
am cumpun teren in 2008 am platit cum am putut si in 2009 am platit tot cat am adunat dar au mai ramas 4.000 euro proprietarul mai amenintat cu faminlia adk k ... (vezi toată discuția)