am cumpun teren in 2008 am platit cum am putut si in 2009 am platit tot cat am adunat dar au mai ramas 4.000 euro proprietarul mai amenintat cu faminlia adk k ii face rau si subpresiune ma pus sa ii scriu k daca nu ii dau ce a mai ramas pana la data de....--- voi plati penaliati de 100 lei pe zi .. din pacate am semnat si acum am sa ii dau banii dar nu si penalitatile a luat un exexcutor si acu ma ameninta ca ma executa ce sa fac???#-o
actiune in anulare a respectivei hartii obtinute sub amenintare ca fiind viciat consimtamantul dvs..dar trebuie probata.. nu stiu ce sanse ati avea ca mai aveati si posibilitatea ca in termen de 2 luni de la savarsirea faptei de amenintare sa faceti plangere la politie
hartia respectiva de plata a penalitatilor de 100 lei zi intarziere ati facut o la notar? e titlu executoriu si dvs aveti posibilitatea sa solicitati pe calea contestatiei la executare suspendarea executarii silite pana la solutionarea fondului cauzei
daam facu-to la notar ,va multumesc mult deci trebuie sa imi iau u avocat merg maine k miie frica ca ma executa ca mai am 2 terenuri si poate mi le confisca cu mult respect ,tot Petru,, e pe idu sotiei donna33,, cu respect
imobiliar am cump un teren in 2008 cu 24.000 euro am dat o suma apoi am mai dat o suma pana la 20.000 am ramas restant cu 4.000 euro vanzatorul ma amenintat pe mine si fam. meaca daca in cel mult 1 luna ni ii dau restu de 4.000 euro imi va afecta familia si ma obligat prin amenintare sa dau in scris ca pana la data resp platesc altfel voi plati 100 lei penalitati pe zi . din pacate nu am reusit pana acum 1 luna sa am banii acum il chem eu pe el sa ii dau si nu vrea sa ii mai primeasca urmanad sa imi execute bunurile si comform actelor terenul este pe numele meu sant de buna credinta dar nu am de unde sa ii dau 100 de lei pe zi penalitati iar acum nu vrea sa mai stea de vb cu mine desi am banii sa ii dau ce am de facut ca ma dat unui executor??