avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita coplatitor, rog ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita coplatitor, rog ajutor

Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o societate de recuperari. Proprietari nu mai vor apartamentul si nici sa plateasca ratele, societatea de recuperatori a trimis deja hartiile spre executoru judecatoresc pentru executare silita. Problema este in felul urmator - prin executarea apartamanetului sigur nu se va acoperi suma de bani datorata. Eu in calitate de coplatitor am si un apartament pe numele meu, exista posibilitatea sa-mi execute si mie silit casa, sau in calitate de coplatitor imi va pune poprire doar pe salariu? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: e.ladislau , utilizator 16:16, 3 Mai 2010
mentionez ca nici nu voi putea recupera nimic de la cei pentru care sant coplatitor, vreau numai sa nu imi pierd casa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coplatitor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)
Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Problemă, credit prima casă Astoian Astoian Bună ziua.Am o problema cu un credit la Prima Casă si anume : - in 2010 am cumpărat un apartament prin programul Prima Casă cu soțul meu în valoare de ... (vezi toată discuția)