avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita coplatitor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita coplatitor

Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o societate de recuperari. Proprietari nu mai vor apartamentul si nici sa plateasca ratele, societatea de recuperatori a trimis deja hartiile spre executoru judecatoresc pentru executare silita. Problema este in felul urmator - prin executarea apartamanetului sigur nu se va acoperi suma de bani datorata. Eu in calitate de coplatitor am si un apartament pe numele meu, exista posibilitatea sa-mi execute si mie silit casa, sau in calitate de coplatitor imi va pune poprire doar pe salariu? Va multumesc anticipat .mentionez ca nici nu voi putea recupera nimic de la cei pentru care sant coplatitor, vreau numai sa nu imi pierd casa
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 13:38, 8 Mai 2010
In contractul de credit ce calitate aveti? De garant sau coimprumutat? Daca sunteti garant, cu ce ati garantat si pana la ce suma?
Exista in contractul de credit o caluaza prin care se precizeaza ca garantul renunta expres la beneficiul de discutiune si diviziune?
Teoretic executarea oate fi inceputa concomitent prin toate formele: mobiliar, imobiliara poprire asupra tuturor debitorilor.
Exista teoretic posibilitatea sa se inceapa executarea si asupra veniturilor si bunurilor d-vostra, in functie de clauzele contractului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
Narcizaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita coplatitor, rog ajutor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar angel09 angel09 am luat un credit in franci 60 000 ipotecar iar parintii mei au fost garanti ipotecari as vrea sa stiu in cazul executarii silite in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)
Executare silita garant ipotecar stoicamir stoicamir Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns pentru urmatoarea situatie: Acum 5 ani, mama mea a eliberat o procura unei persoane pentru a pune ipoteca pe un teren, ... (vezi toată discuția)