avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

am depus o contestatie la executare pe motiv ca iam dat banii dar nam mai mers la notar si in schimb mia dat exemplarul de contract de imprumut
Cel mai recent răspuns: vflorin99 , utilizator 01:46, 18 Noiembrie 2009
va rog sa mi spuneti si mie daca am vreo sansa la contestatie de executare silita am dat banii creditorului dar nu prin notar iar acesta ma actionat la un birou executoresc
vflorin99 a scris:

am depus o contestatie la executare pe motiv ca iam dat banii dar nam mai mers la notar si in schimb mia dat exemplarul de contract de imprumut
vflorin99 a scris:

vflorin99 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie mari99 mari99 buna ziua ,va multumesc anticipat pt o lamurire am avut un contract de imprumut cu o persoana careia iam restituit suma in termen dar nu am mai fost la notar ... (vezi toată discuția)
Ce sansa am vflorin99 vflorin99 va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la o situatie am luat de la cineva niste bani prin notar cu contract de imprumut am restituit suma dar nu ... (vezi toată discuția)
Informatii taliya taliya Buna seara, Am o problema vis-a-vis de incheierea unui contract de imprumut(cu titlu executoriu)imprumut restituit,dar fara sa anulam contractul inregistrat ... (vezi toată discuția)