avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie

buna ziua ,va multumesc anticipat pt o lamurire am avut un contract de imprumut cu o persoana careia iam restituit suma in termen dar nu am mai fost la notar ci mia dat exemplarul lui si asa am convenit cu el dar ma actionat ulterior la un executor iar acesta mia trimes o somatie si apoi mai intocmit proces verbal .am facut contestatie ce sanse de castig am
Cel mai recent răspuns: mari99 , utilizator 13:34, 18 Noiembrie 2009
mari99 a scris:

buna ziua ,va multumesc anticipat pt o lamurire am avut un contract de imprumut cu o persoana careia iam restituit suma in termen dar nu am mai fost la notar ci mia dat exemplarul lui si asa am convenit cu el dar ma actionat ulterior la un executor iar acesta mia trimes o somatie si apoi mai intocmit proces verbal .am facut contestatie ce sanse de castig am
mari99 a scris:

mari99 a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sansa am vflorin99 vflorin99 va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la o situatie am luat de la cineva niste bani prin notar cu contract de imprumut am restituit suma dar nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie vflorin99 vflorin99 buna seara va rog a ma lamuri si pe mine cineva cu privire la urmatoarea situatie am luat de la cineva niste bani cu contract de imprumut prin notar .am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare vflorin99 vflorin99 am depus o contestatie la executare pe motiv ca iam dat banii dar nam mai mers la notar si in schimb mia dat exemplarul de contract de imprumut (vezi toată discuția)