Buna seara,
Am o problema vis-a-vis de incheierea unui contract de imprumut(cu titlu executoriu)imprumut restituit,dar fara sa anulam contractul inregistrat la notariat,pe motiv ca mai are si mama mea datorie la el si am facut o ,,chitanta" de mana,pe care nu o mai recunoaste acum.Cel care mi-a imprumutat suma a mers la un executor judecatoresc si am primit o somatie pt ai ii inapoia suma de bani plus cheltuieli de executare.Apartamentul este al sotului si al meu,dar sotul meu a contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in care eu nu sunt nici girant,nici coplatitor si numai el plateste ratele,eu neavand nici un venit acum.Cand am imprumutat suma de bani eram angajata,acum nu mai sunt.Cum ma poate executa momentan?Poate sa recurga la executare silita chiar daca sotul nu a semnat acel contract de imprumut?Poate sa scoata la licitatie ap.,chiar daca sotul plateste ratele si eu nu am nici un venit?Am facut contestatie la executare silita si am depus si o cerere de suspendare a executarii silite,dar cererea de suspendare a fost respinsa chiar daca a fost achitata o taxa de 10% din suma de pe contractul de imprumut.Astept un raspuns neaparat!Multumesc anticipat!
Daca mai aveti chitanta de mana care dovedeste ca ati platit datoria depuneti-o in copie atat la dosarul de contestatie cat si la executor.Nu vad nici un motiv pentru care sa nu va admita contestatia.Apartamentul este bun comun, apartine si sotului, acesta nu poate fi executat cat timp nu se va cere partajul.Invederati acest lucru si instantei de judecata.
Chitanta am depus-o la dosarul de contestatie dar nu stiam ca trebuie si la executor.Pt. ca nu recunoaste chitanta am ajuns in faza de expertiza grafologica cu care nu era de acord. Nu inteleg de ce nu mi-a fost admisa suspendarea de executare cu toate ca am platit acea cautiune de 10%,in plus am facut si recurs la respingerea suspendari de executare,nu am primit nici un raspuns la recurs,in schimb executarea silita si-a vazut cursul,adica au ajuns la evaluarea ap., de altfel nu-mi accepta un martor care este din partea lor dar va depune marturie impotriva lor.Oare pot face acest lucru? In casa acelui martor le-am restituit banii.........Multumesc anticipat!
Lmprumut bani
familistu
In 2011 am luat niste bani imprumut de la un vecin cu act la notar. Termen de rambursare 31.12.2011. Evident din pacate nu am restituit bani. Am gasit ... (vezi toată discuția)