avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate maitreyi

Activitate maitreyi

Răspuns la discuția inundatie
multumesc de raspuns...astazi am formulat o cerere catre asociatie si am sa cer si numar de inreg...verbal m-am plans la asociatie acum vre-o 3 luni dar...degeaba.din ce am citit trebuie sa fac aceasta sesizare,apoi dak nu se rezolva sa depun plangere la politie si apoi sa o dau in judecata.acum astept sa vad ce se va intampla,dar intre timp vreau sa fiu bine "documentata" ca sincer nu mai po!
Discuție inundatie
Buna ziua,
am o problema de ceva vreme cu vecina de deasupra,respectiv ne inunda baia in mod repetat.dupa indelungi rugaminti sa-si repare ,am ajuns sa-i propun sa platesc eu reparatia,numai sa o facem :( si aici am primit refuz ca ea nu-si sparge casa.ce demersuri,legale,ar trebui sa fac acum?cui sa ma adresez in prima faza?
mentionez ca avem o polita de asigurare "cesionata" in favoarea bancii...intrucat ap nostru este in rate.se poate sa merg la dansii sa solicit sa vina sa faca constatare...si ce mai trebuie?dak ma puteti ajuta cu "pasii" ce trebuie sa-i urmez as fi recunoscatoare!sterg saptamanal cu solutie antimucegai si am baia plina cu gaze de umezeala...plus ca mi-e teama ca-mi imbolnavesc copilul.
Răspuns la discuția alocatie nou nascut
multam frumos...termenul de depunere nu-l stitzi?:D
am si eu o mica nelamurire....
unde se depune dosarul pt alocatia noului nascut?
care este termenul de depunere?
ce acte /formulare se depun?
multumesc anticipat
Răspuns la discuția contraventie persoana decedata
ticut a scris:

orice plangere suspenda executarea! adica pana la pronuntarea unei hotarari si ramanerea ei definitiva si irevocabila, "statul" este obligat sa va primeasca plata impozitului fara penalizari, sa va elibereze orice document legal solicitat si sa aiba rabdare pana la finalizarea procesului, daca e vorba sa incaseze o creanta provenita din amenzi...deci daca faceti plangere o sa va puteti bucura de toate "avantajele" oferite de desfasurarea procesului!!!:thumbup:

stiti cumva unde ar trebui sa depun plangerea?la tribunalul din judetul respectiv?
Răspuns la discuția retinere tichete de masa
nikol.ilea a scris:

angajatorul nu este obligat sa acorde tichete de masa, dar daca alege sa o faca, atunci trebuie sa acorde un tichet pentru fiecare zi lucrata (exceptie: zilele in care angajatul est in delegatie si primeste diurna).
Daca in ROI, retinerea tichetelor este prevazuta ca sanctiune disciplinara, atunci este ok, cu respectarea prevederii legale ca nici o sanctiune disciplinara nu poate fi dispusa anterior efectuarii procedurii de cercetare disciplinara prealabila.

daca nu a dat comanda de tichet de masa nominal sau nenominal...poate sa nu-l acorde
multumesc din nou de sfat
cred ca singura posibilitate:asta ca sa nu ne trezim cand avem nevoie de ei ca ne obliga,este sa-i denunt...sau sa-i dau in judecataX-(
sa ma interesez sa vad care sunt demersurile legale...cu toate ca la noi pana se rezolva dureaza cinspe aniX-(
strang toate hartiile si ma apuc de facut o sesizare=D>
mersic de sfat
sa va mai spun o faza super tare:s-a dus mama astazi sa plateasca impozitul pe anul asta si au lasat-o...problema este ca o puneau sa semneze in numele bunicii mele cum ca a primit ajutorul de caldura anul trecut...dupoa care sa-i taie o chitanta in contul amenziiX-(...ceea ce evident nu a facut dar nici bani de caldura nu o sa vadaB-)
si un functionar ii spune ca o sa aiba nevoie de hartii de la ei si oricum o sa platim amenda ca ei la 3 ani cand se prescrie taie o chitanta de 1 leu si se prelungeste iar termenul:D...asta nu e fals in acte?
buna ziua,
am o problema mai "ciudata"
in anul 2007 luna noiembrie bunica mea primeste acasa,de la un functionar al primariei,o copie dupa un pv de amenda...rutiera pe numele bunicului meu decedat in luna oct..mentionez ca pv era din luna sept.2007,nesemnat de "contravenient".
noi platisem impozitul pe anul 2008 in avans si acest functionar incerca sa o convinga sa plateasca amenda in rate#-o.
pt anul 2009 noi nu am achitat inca impozitele deoarece suntem obligati sa platim o amenda pe care nu am certitudinea ca a luat-o bunicul meu....mai circulau si alte pers cu masina acestuia...nu stiu exact cine in acea ziB-)
un amic politist la rutiera mi-a spus ca amenzile de circulatie se prescriu dupa 3 ani....
m-ar interesa ce pot face in aceasta situatie...nu vreau sa platesc amenda...nu ma lasa sa platesc impozitul fara sa achit intai aceasta amendaX-(...daca nu-l platesc cresc penalizarile....si in plus mi-a intrat "babutza" in panica
va multumesc si astept un sfat!