va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere extradarea?in ce conditii si ce presupune ea?
imi cer scuze pt greseli d utilizare a forumului dar este pt prima data cand accesez un astfel de serviciu.pe rand va voi rasp la intrebari va a avea.plangerea am depus-o in data de 09.11.2009.dupa cum poate va imaginati am mai multe geci,nefiind obligata de a imbraca mereu aceeasi geaca.banii i-am gasit pe data de 12 dar la politie nu mi-a fost primita o alta declaratie.intr-adevar vreau sa-i scap pielea dar ramane valabila plangerea pt amenintare.va multumesc si imi cer scuze inca o data
actele de violenta au existat.mi-a luat si portofelul dar in acesta nu erau bani.aveam banii in buzunar.dupa ce el a fugit lasandu-mi portofelul primul lucru a fost sa controlez portofelul fara sa-mi dau seama k de fapt banii nu i-am pus acolo.vazand portofelul gol am declarat k mi-a luat banii.in agitatia creata nu mi-am dat seama d ceea ce fac si spun.la cateva zile am gasit banii in buzunarul gecii cu care eram imbracata.faptul k are mutatia la adresa mea constituie un avantaj pt el?eu nu vreau sa-i fac rau
actele de violenta au existat.mi-a luat si portofelul dar in acesta nu erau bani.aveam banii in buzunar.dupa ce el a plecat primul lucru a fost sa controlez portofelul fara sa-mi dau seama k de fapt banii nu i-am pus acolo.vazand portofelul gol am declarat k mi-a luat banii
va rog din suflet dati_mi un raspuns,sunt disperata.am depus o plangere penala impotriva concubinului meu cu care am si un copil pt amenintare si talharie.dupa cateva zile am descoperit insa k banii p care l_am acuzat k mi i-a luat ,ii aveam de fapt la mine.dupa ce dosarul a fost trimis spre solutionare unui procuror am fost la politite pt a schimba declaratia dar am fost refuzata.as vrea sa stiu daca inainte de inceperea urmaririi penale sau in timpul acesteia se mai poate face ceva.nu vreau a acesa sa intre la inchisoare si cred ca as fi singura care pot face ceva pt el.va rog ajutati-ma cu un sfat:((