avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine ma ajuta?????????????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine ma ajuta?????????????????

va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere extradarea?in ce conditii si ce presupune ea?
Cel mai recent răspuns: sorintudor , utilizator 16:25, 15 August 2010
Se putea cere extradarea de catre Anglia, daca sotul dvs. se afla in alta tara ( de ex. in Romania) si era condamnat in lipsa.
Dupa cum spuneti ca e acolo arestat, nu se pune problema de extradare. Va fi condamnat si va executa pedeapsa acolo.
da de acolo ity scriu si eu londra cunosc cazuri depinde la ce a fost prins la furat si ce valoare .in orice caz isi ia minim3 luni asa se proceda inainte acum nu stiu noua legislatie.....dar daca se ducea la munca nu ajungea acolo=D>
Pana la judecarea cauzei de catre trbunalul britanic competent si pana la aplicarea unei pedepse,nu cred ca poate fi vorba despre asa ceva.
Dupa aplicare pedepsei,la cererea sa sau a autoritatilor engleze,acesta o poate executa in Romania
Buna ziua,am o problema,fratele meu este judecat in Anglia pentru o infractiune comisa in Dubai,se poate cere comutarea executarii pedepsei in Romania?Va rog frumos astept un raspuns.
Consulatul roman din Londra ne poate ajuta?
Va mai precizez ca l-au retinut imediat ce a aterizat avionul si nu poate lua legatura nimeni cu el,sotia sa este disperata nu stie ce sa faca,nestiind nimic de fratele meu,va rog frumos sa ma ajutati,va rog frumos sa imi spuneti unde as putea sa ma adresez pentru un ajutor,ce solutie as putea gasi,numai sa nu il trimita in Dubai
Avocatul sau din Anglia va face tot posibilul sa nu ajunga in Dubai.
Daca va reusi sau nu depinde de mai multe lucruri.

Alte discuții în legătură

Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Arestat in anglia extradat in romania cu mandat european al1na85 al1na85 Buna ziua. As dorii sa aflu de la cineva care s-a ocupat de un astfel de caz sau a trecut prin ceva asemanator. Acum 3 ani sotul meu a fost arestat in Romania ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)