avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cine ma ajuta?????????????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cine ma ajuta?????????????????

va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere extradarea?in ce conditii si ce presupune ea?
Cel mai recent răspuns: sorintudor , utilizator 16:25, 15 August 2010
Multumesc de raspuns,el are si o situatie speciala a sanatatii, sufera de o pareza,din cate am citit pe site-ul Ministerului de Externe al Angliei nu exista un tratat de extradare intre cele doua tari,nici intre Romania si Emiratelele Arabe Unite.
Fratele meu poate cere ispasirea pedepsei in tara?
Care ar fi lucrurile de care ar depinde extradarea lui?
Va multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Arestat in anglia extradat in romania cu mandat european al1na85 al1na85 Buna ziua. As dorii sa aflu de la cineva care s-a ocupat de un astfel de caz sau a trecut prin ceva asemanator. Acum 3 ani sotul meu a fost arestat in Romania ... (vezi toată discuția)
condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)