fiica mea are un copil dintr-o relatie,in urma unui proces de paternitate a fost recunoscut minorul si trecut pe numele tatalui,ii plateste pensie alimentara dar in hotarirea de recunoastere a paternitatii nu se mentioneaza ca are drept asupra copilului de al vizita , doresc sa mi rasp in cazul in care fiica mea doreste sa calatoreasca in afara tarii este nevoie de permisiunea tatalui, dar noi ca bunici materni pentru a iesii cu minorul din tara. va multumesc
am vrut sa vind un imobil in anul 2003 actele nu sau finalizat deoarece imobilul era girat la o banca sa facut un antecontract de vinzare cumparare intre mine si cumparator miau achitat jumatate din pretul de vinzare restul ramanind la definitivarea actelor si sau mutat in imobil ei stiind ca imobilul este girat. dupa ce sau instalat in imobilul meu sau dus la politie si mau reclamat penal ca leam vindut o casa girata si ca iam inselat .
Mam judecat cu ei penal ultima hotarire de la curtea de apel nu ma gasit vinovat pentru inselatorie . acum ma judec cu ei pentru evacuare revendicare de 2 ani se tot amina pentru ca ei nu se prezinta la termen sau avocata invoca anumite probl va rog frumos dati va o parere in toate ce vam scris deoarece eu locuiesc cu chirie iar ei de 9 ani in imobilul meu in care eu sunt propietar de fapt si de drept ei locuiesc fara nici un fel de act legal in casa mea si nu pot sai dau afara pentru ca asa sunt legile la noi cum se face ca orisicine se poate face stapin in casa ta tin sa va anunt ca nu are nici un act care sa le ateste domiciliul in acel imobil va rog frumos datimi un raspuns.