In baza acestor 2 articole am depus cerererile,insa firma sustine ca nu sunt obligati sa-mi acorde aceste drepturi. Ce se poate face?
Au refuzat sa inregistreze aceste cereri,deci practic ele nici nu exista ca depuse la secretariat.
Multumesc pt raspuns.
Fisa de pontaj nu exista,insa exista un document care contine evidenta orelor lucrate in timpul si in afara programului de lucru.In urma acestei evidente se facea si calculul pt bonusare. Ma poate ajuta acest document?
Firma unde lucrez sustine ca cererea atat a salariului mediu pe unitate ca bonus dupa nastere cat si recuperarea celor 15% din perioada prenatala nu au baza legala si deci,refuza plata lor. Toate firmele sunt obligate sa respecte codul muncii sau este o decizie deliberata a fiecarei firme in parte sa plateasca sau nu aceste drepturi?
Firma unde am lucrat din 2006 (momentan sunt in concediu de crestere al copilului) refuza sa-mi plateasca orele suplimentare lucrate in perioada 2007-2008. In cazul in care nu exista nimic semnat in acest sens,exista vreo posibilitate de a recupera totusi acesti bani?