avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate mvrm2222

Activitate mvrm2222

La determinarea vechimii in munca se iau in considerare perioadele asimilate conform Legii nr. 19/2000, respectiv perioada de armata si studiile superioare curs zi ?
Stiu ca la angajare s-a luat in calcul perioada studiilor superioare la zi pentru determinarea vechimii in munca, dar am citit in CCM ca la stabilirea duratei concediului de odina, aceasta perioada nu se ia in calcul.
Răspuns la discuția Modificare functie
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul foarte complet, care ofera si perspectiva viitorului din punct de vedere a urmatoarei posibile "mutari" a angajatorului in functie de (ne)acceptarea din partea mea a modificarii survenite.
Răspuns la discuția Modificare functie
Am citit legea, dar recunosc ca fara obisnuinta termenilor, nu-mi dau seama. E vorba de o institutie privata. Modificarea functiei nu trebuia facuta cu instiintare in prealabil ? Nu trebuia sa atraga dupa sine necesitatea semnarii unui act aditional la CIM ?
Buna ziua ! Am o nelamurire legata de modificarea functiei pentru care am semnat contractul individual de munca : atat oferta cat si contractul au fost semnate pentru functia de Sef Serviciu. Incepand cu data de 01.11.2009, in urma unor modificari organizationale, fara a fi anuntata in prealabil, citind noua organigrama, am observat ca noua functie pe care o detin se numeste Referent Coordonator.
As dori o lamurire din punct de vedere juridic ce semnifica aceasta modificare si cum ma poate afecta. Avand in vedere ca nu suna a promovare, as vrea sa stiu daca o astfel de modificare este legala. Mentionez ca sarcinile de serviciu nu sunt mai reduse decat la angajare, ba mai mult s-au inmultit. Va multumesc !