avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate andruscaliviu

Activitate andruscaliviu

Faptul ca nu a afirmat ca bănuiește ca , are xxx km , arata ca nu ati citit cu atentie .Afirmația a fost clara și la subiect .La service un tester original arata km reali ai mașinii , iar dacă în contractul dintre cetățeanul German și Roman este specificat km mașinii, este clar cine a umblat la km se compara cele 2 contracte și gata .
Dacă este dealer de mașini neamțul e puțin mai costisitor ptr. Ca ei vând mașină fără garanție ptr. Export.
Răspuns la discuția Rog explicatie sentinta
multumesc frumos .
Răspuns la discuția Rog explicatie sentinta
primul proces .
ptr. aceste motive .....

Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a casei judetene de asigurari de sanatate ca fiind neintemeiata.
admite contestarea la executare formulata de constatator andrusca v.l in contradictoriu cu intimatii anaf Lugoj si cas timis dispune anularea titlului executor nr.35302001501147 din 16.05.2013 si a somatiei 35020024073292 din 16.05.2013 emise in dosarul de executare nr.428846/2009 precum si a tuturor actelor de executare emise impotriva contestatorului in respectivul dosar executional.
obliga pe intimata anaf lugoj sa plateasca contestatorului cheltuieli de judecata in suma de 900 lei reprezentand taxa judiciara si onorariu avocat reprezentand taxa definitiva.

Recurs ANAF.

admite recursurile formulate de recurentele intimate anaf timis si cas timis in contradictoriu cu intimatul andrusca v.l. modifica in parte sentinta civila nr.1781/16.07.2013 pronuntata in dosar nr. 1281/252/2013 in sensul ca :

admite eceptia caliatii procesuale a intimatei cas timis si respinge contestatia la executare formulata in contradictoriu cu aceasta ca fiind formulata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva.

inlatura dispozitile primei instante privind anularea tuturor actelor de executare silita emise impotriva contestatorului in dosar executional nr. 428846/2009 al afp lugoj
mentine in rest dispozitile sentintei civile recurate.

fara cheltuieli de judecata

irevocabila
am avut un proces cu anaf pentru contributia la sanatate pe ultimii 5 ani si penalitati.am gatat procesul dar sincer nu inteleg nimic din sentinta.daca ma poate ajuta cine sa imi explice corect decizia ? Multumesc anticipat :sorry:pot sa trimit sentintele pe mail.va rog sa imi lasati o adresa de mail cine poate sa ma ajute.