Buna ziua! situatia mea este urmatoarea : vreau sa inchiriez unui cuplu un apartament proprietate personala pt. suma de 300 euro, ei mi-au explicat ca ar avea nevoie de un contract de inchiriere pt.suma de 150 euro pt ca aceasta suma este subventionata de firma la care lucreaza unul dintre ei.In aceste conditii exista o posibilitate legala prin care sa ma asigur ca primesc toata suma?Pot eventual sa fac doua contracte unul cu fiecare dintre ei (de 150 euro fiecare) sa ajung astfel la 300?este legal sa ai contracte cu persoane diferite pt acelasi imobil? va multumesc
buna ziua! am urmatoarea situatie : eu ca persoana fizica inchiriez un apartament proprietate personala unei alte persoane fizice; acesta persoana la randul ei (chiriasul) vrea sa incheie un contract de comodat pt. apartamentul in cauza cu o socitate comerciala(pt.sediu social),avand acordul meu.Este legal? se poate face?
multumesc
buna ziua!
am cumparat un apartament in sectorul 3 in 2008, caruia din prostie nu i-am facut inscrierea rolului fiscal.Vreau sa remediez situatia,imi puteti spune care e amenda si cu ce acte trebuie sa ma duc pt. a il inscrie .multumesc
buna ziua! sunt persoana fizica ,proprietara unui apartament in sectorul 3.Vreau sa il inchiriez unei firme care il va folosi drept locuinta de servici pt.un angajat.In acest caz este necesar acordul vecinilor?
p.s. mai am un potential client, tot firma care doreste un sediu social fara activitate,in acest caz este necesar doar acordul vecinilor directi?