avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inscriere rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inscriere rol fiscal

buna ziua!
am cumparat un apartament in sectorul 3 in 2008, caruia din prostie nu i-am facut inscrierea rolului fiscal.Vreau sa remediez situatia,imi puteti spune care e amenda si cu ce acte trebuie sa ma duc pt. a il inscrie .multumesc
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 15:22, 25 Noiembrie 2009
Mergeti cu actul privind transferul dreptului de proprietate, incheierea de intabulare si cartea de identitate.
Amenda este intre 50-200 ron.
va multumesc
Incheierea de intabulare nu stiu daca e chiar necesara( la mine nu a fost), in schimb mie in sectorul 1, mi-au cerut schita imobilului (releve-ul din cadastru). Mai bine ar fi sa-i sunati ca sa va confirme ce acte va sunt necesare, sa nu faceti un drum degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)
Se poate întabula un imobil pe baza expertizei topografice? dacă da, cine trebuie să depună documentația la ocpi? dragomirvalerian dragomirvalerian Daca in cadrul procesului a fost realizata o expertiza topografica , mai trebuie sa iau legatura cu un expert topograf pentru documentatia cadastrala in ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)