avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate mibas

Activitate mibas

Discuție Infiintare ong
Salut. la mine la serviciu (la stat) liderul de sindicat vrea sa faca un ong si bani donati sa fie folositi ca ajutoare sociale intre colegi. Se poate asa ceva? De ce nu am putea sa ne facem noi cei 10 colegi si sa dam noi cum credem de cuvinta? cum poate verifica statul ce ai facut cu banii?
Buna seara. Astazi am plecat din Bucuresti spre Lehliu si pe drum m-a oprit politia(ARR). Mi-au verificat masina , totul ok cu exceptia cauciucurilor care erau de 165/14 si nu 155/14 cum erau trecute in cartea masinii. Mi-au dat amenda de 120 lei in 48 de ore si mi-au ridicat talonul masinii. Pe proces verbal scrie ca am fost sanctionat conf HG1391/2006, art149/pct16. Acasa cand m-am uitat in HG1391/2006 la art 149/pct16 scrie cu totul altceva si are doar 2pct. Amenda mea ar fi trebuit sa se incadreze la art 148/pct16, adica este gresit ce a scris politistul. AS vrea sa contest amenda si as dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva sa formulez contestatia, adica articolele care ar trebui sa le scriu si modul de redactare al contestatiei. MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR.