avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate silvia30

Activitate silvia30

Răspuns la discuția Bautura bat-o vina
Am inteles deci induram in continuare VA MULTUMESC
buna ziua tot eu mai am o intrebare,de aproape 12 ani eu sunt plecata din tara mai aveam o sora mai mare cu 3 ani a decedat cancer la colon,am mai ramas 2 frati eu si fratele meu el este insurat plecat din casa parinteasca,a ramas mama cu tata in apartament eu am 32 de ani si de cand ma stiu tata are viciul bauturii,de 10 ani a luat-o rau 24 din 24 este beat doarme cu sticla langa el,problemele sunt in felul urmator cand bea devine foarte agresiv tipa tranteste usi opreste curentul lui mama opreste apa o injura o trezeste cu pumii lovind in usa ei la camera este intr-o teroare mare,mama este pensionata pe caz de boala tata lucreaza culmea inca la facultatea de drept universitate.as fi vrut sa il internam la dezalcoolizare dar el nu este de acord nu suporta spitalele si nici doctorii ce am mai putea face?a fost amendat de cateva ori si de politie fiind chemata politia de mama,exista vreun procedeu luat cu forta de cineva ?suntem in teroare de 10 ani cel putin.
Răspuns la discuția schimbare nume
multumesc va doresc o zi buna
Răspuns la discuția schimbare nume
Mutumesc frumos.Deci mama daca a divortat de tata ea in timpul casatoriei cu tata a purtat numele tatalui meu de familie fiind popescu ea acum divortand de tata a trecut la numele ei de fata fiind dogaru numele ei de famile,eu acum daca vreau sa trec pe numele mame mele de familie as fi dorit sa stiu cat ar dura toate formalitatile este nevoie de hotarare judecatoreasca?multumesc.
Discuție schimbare nume
Buna all am 32 de ani mama a divortat in anul 2011 de tata,as fi dorit sa stiu care sunt procedeele de trecere la numele mamei mele de famile.MULTUMESC.
salutare all sunt maritata de un an si jumatate cu un cetatean turc si m-ar interesa cum ar putea beneficia de un pasaport romanesc si asta dupa cat timp de la casatorie ar putea intra ın posesia lui?multumesc anticipat.