avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bautura bat-o vina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bautura bat-o vina

buna ziua tot eu mai am o intrebare,de aproape 12 ani eu sunt plecata din tara mai aveam o sora mai mare cu 3 ani a decedat cancer la colon,am mai ramas 2 frati eu si fratele meu el este insurat plecat din casa parinteasca,a ramas mama cu tata in apartament eu am 32 de ani si de cand ma stiu tata are viciul bauturii,de 10 ani a luat-o rau 24 din 24 este beat doarme cu sticla langa el,problemele sunt in felul urmator cand bea devine foarte agresiv tipa tranteste usi opreste curentul lui mama opreste apa o injura o trezeste cu pumii lovind in usa ei la camera este intr-o teroare mare,mama este pensionata pe caz de boala tata lucreaza culmea inca la facultatea de drept universitate.as fi vrut sa il internam la dezalcoolizare dar el nu este de acord nu suporta spitalele si nici doctorii ce am mai putea face?a fost amendat de cateva ori si de politie fiind chemata politia de mama,exista vreun procedeu luat cu forta de cineva ?suntem in teroare de 10 ani cel putin.
Cu forta nu se poate.
Obtinerea unei hotarari judecatoresti in acest sens este extrem de greu de obtinut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles deci induram in continuare VA MULTUMESC
Eu va recomand sa cititi Legea nr. 25/ 2012 - modificarea si completarea Legii nr. 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei in familie si sa nu mai indurati, deoarece drepturile mamai dvs. sunt constant incalcate.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi iau fratii in custodie din cauza ca tatal meu nu le ofera o viata frumoasa alexaFr alexaFr Buna ziua, As vrea sa-mi iau fratii in custodie o fate de 15 ani si un baiat de 10 ani... Eu momentan sunt plecata din tara iar fratii mei au ramas cu ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic - parinte newvendetta25 newvendetta25 Salutare, Am 18 ani, locuiesc cu fratele meu in varsta de 8 ani, mama, tatal si bunica noastra. Problema este abuzul psihic facut de tatal nostru.Obisnuieste ... (vezi toată discuția)
Evacuarea silita a unuia din parinti Razvan_Paraschiv Razvan_Paraschiv Buna seara. E Vinerea Mare si mi-e si mie greu sa cred ca va scriu urmatoarele: Tatal meu este un alcoolic incurabil si deseori devine agresiv cand bea. De ... (vezi toată discuția)