avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vin cu întrebare ce as putea face in cazul lui tata, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vin cu întrebare ce as putea face in cazul lui tata, sunt fata ...

Vin cu întrebare ce as putea face in cazul lui tata, subt fata am 17 ani in octombrie împlinesc 18 ani , și de 17 ani încoa tata ne a dat teroare și mie și mamei mele și fratelui meu , țin sa mentionez ca mama a murit pe data de 26.03.2021 (hemoragie interna si alte probleme de sănătate)
Tata de când de dinainte sa ma nasc eu bea destul de mult e puțin spus , eu după ce m am născut am stat la bunici mei la bloc cu mama pana am făcut un an (bunicu mi a platit mie si mamei intretinerea si tot ce aveam nevoie )tata atunci nu era în stare de nimic, venea mort de beat de pe unde lucra și se culca, mama era obligata sa vina la noi acasă sa i facă mâncare și curat , a continuat sa bea pana nu a mai putut , când am crescut mai mare a început sa fie violent , țin minte ca a dat cu scaunu în mine și sa mi rupă picioru , pe mama o bătea săracă și incercam sa ma bag în fata ei sa nu o mai bata , fratele meu care acum are 13 ani de a avut aceiași soarta ca mine aproape la fel ,aproape in fiecare seara când venea tata acasa și făcea scandal , îmi zicea sa mor , aproape în fiecare seara face scandal tipa urla si de asta am ajuns sa am probleme cu inima din cauza lui , când am crescut a fost și mai rău. A încep sa mi vorbească in ultimu hal sa ma facă c@rva , panarama și sa ma duc in balamuc ca tot eu am tupeu , pe mama o jignească tot la fel dups ce a murit mama , a devenit din ce în ce mai rau nu puteam sa ne culcam pana la 11 12 ca venea sa tipe sa urle sa facă scandal mirosind de la 5km distanta
După moartea mamei am început sa am probleme și cu școala, sa nu ma mai duc din cauza lui nu , acum în prezent tot bea de rupe am încercat sa vorbesc frumos cu el sa I explic ca nu e bine da nu a vrut sa înțeleagă nimic din ce I am zis , nu ma mai pot concentra pe scoala din cauza scandalurilor lui , nu știu ce sa fac.....am nevoie de mare ajutor , cu tata nu mai pot sta în casa , chit ca mai stau și cu unchiul meu (fratele mamei) degeaba , singura care mă intelege pe chestia asta e matusa mea ce pot face?....,am nevoie de un raspuns urgent
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dati-mi un mesaj privat sau sunati-ma direct, doar sa fie la o ora decenta. Bunicii mai traiesc?
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunic betiv, nepoti minori Nu stiu ce sa mai fac ! Deci pe scurt povestea mea : am fost casatorita , am 2 copii minori si in plus un tata betiv care efectiv este intr-un stadiu grav ! ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta ca ma da afara din casa cosmin87c cosmin87c Buna ziua am 24 de ani Am o problema cu tata care pot sa zic ca ii alchoolic ca ii beat tot timpu cand nu lucreaza sau lucreaza in tura de dimineata ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa stau cu mama betinebety betinebety Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ... (vezi toată discuția)