Am si eu o intrebare de natura familiara, referitoare la tatal meu.
Pe mine ma cheama Alexandru si am aproape 18 ani.
Maicamea este casatorita de 16 ani cu tatal meu care este "violent, alcoolic cat si gelos", de vreo 10 anii bea incontinu, am incercat si eu si maicamea sa il convingem sa nu mai bea, i-am pus de nenumarate orii intrebarea ce este mai important pentru el bautura sau familia, si de cele mai multe orii a evitat sa raspunda la acest subiect, dand de inteles ca mai important este bautura, problema nu este ca bea dar intrece masura, neputand sa se mai inteleaga nimeni cu el, ajunganduse la scandal si la violenta, problema lui este cu maicamea nu cu mine...noroc cu bunicii mei care se mai implica si se potoleste, ca daca nu ar fii ei nu stiu unde am ajunge, mie tare frica ca se va intampla.
Lu maicamea este frica sa bage divort de el deoarece de multe ori a amenintato cu moartea "daca bagii divort de mine iti tai gatu" acestea fiind spusele lui.
Am ajuns in punctul in care chiar eu doream sa il omor desii stiiam ca faceam o prostie, dar nu mai pot rezista cand aud acele vorbe, maicamea stiie ca a facut o greseala cand la cunoscut dar nu are acum ce face. :(
Plus ca este foarte gelos, programul de munca al mamei mele fiind 9 - 20 el veniind cu 1 ora mai inainte, ma zapaceste tot timpu pe mine la cap unde o fii cu cine umbla.
De atatia anii nici in acest moment nu si-a gasit un loc de munca stabil, cei mai multii evita oamenii de asa natura.
Casa este a bunicilor meii, care va ramane mie si mamei mele, el nu are nici un drept la aceea casa.
Nu stiu daca am formulat bine, si daca am scris corect dar am mare nevoie de ajutor m-am saturat de traiul asta.