avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunic betiv, nepoti minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunic betiv, nepoti minori

Nu stiu ce sa mai fac !

Deci pe scurt povestea mea : am fost casatorita , am 2 copii minori si in plus un tata betiv care efectiv este intr-un stadiu grav ! Dinainte de moartea mamei mele (care de fapt a fost accelerata de comportamentul lui) acesta avea obiceiul de a bea in asa hal incat nu mai stia de el.Am incercat sa-l lamuresc ca-i bine sa urmeze un tratament (dezalcoolizare), dar nici nu a vrut sa auda .Aproape saptamanal , scandaluri, betii,…, s-a ajuns pana acolo cand un echipaj al politiei l-a adunat de pe strazi si l-a internat intr-un spital de boli nervoase , unde de fapt i-au pus un diagnostic " alcoolism combinat cu paranoie ".O boala destul de grea , dar care mama , pe atunci traia,, facandu-i-se mila de tata a preferat sa-i faca externarea , ca atare el(tatal meu) a reinceput calvarul , iar mama in curand s-a stins.
Acum ramanand singur si bineinteles cu acelasi obicei (bea pana la ultimul banut), vine la mine acasa imi face panarama sa-i dau bani(cu toate ca eu ii platesc impozitele si taxele la casa , mi-e frica sa nu ramana pe drumuri !)) , ca daca nu vine la mine la servici si ma face de ras sau (ceea ce de fapt ma ingrijoreaza) vine acasa si bate cu picioarele in usa speriindu-mi copii.Sotul meu pe vremea cand eram impreuna de multe ori a vrut sa-l ia de gat , dar de fiecare data l-am oprit gandindu-ma ca astfel poate face vreo prostie .
La cine ma pot adresa (ma refer ca autoritate) care sa ma poata ajuta sau ce pot face in ideea protejarii copiilor mei (care sunt in crestere si nu vreau sa fie marcati de un asemenea " bunic " , mai ales ca sunt mici totusi si stau destul de mult timp singuri acasa).

Va multumesc pentru sfaturi !

Situatia e destul de complicata.
Trimiteti-mi o adresa de e-mail la care sa va pot comunica unde va puteti adresa pentru inceput. Adresa mea e altcineva@bizmail.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract uzufruct viager cu mama monikamonika monikamonika Buna seara,am un contract de vanzare cumparare facut cu mama mea dupa moartea tatalui meu ,este contract de uzufruct viager,intrebarea mea ar fi poate sa isi ... (vezi toată discuția)
Sanse castigare autoritate parinteasca drmon drmon buna ziua. ma numesc Raluca D. si am o intrebare: in anul 2008, m-am casatorit iar in 2009 s-a nascu fetita mea. dupa nastere am facut o depresie postnatala, ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine copilul Cristibogda Cristibogda Stimații avocații eu am stat cu o femeie 5 ani de zile din care a rezultat o fetiță problema mea este ca aceasta femeie mia răpit fata motivând ... (vezi toată discuția)