Buna seara,am un contract de vanzare cumparare facut cu mama mea dupa moartea tatalui meu ,este contract de uzufruct viager,intrebarea mea ar fi poate sa isi aduca in casa cuncubinul ei lucru pe care eu nu il doresc ?Nu vreau sa il primesc in casa pe concubinul ei ce pot sa fac?
am mostenit jumatatea casei dupa tata cealalta jumatate am cumparat o de la mama ca sa nu o vanda la altcineva pt ca bea foarte mult,de asta nu am incredere in ea,acuma sia gasit un prieten tot betiv ca ea si vrea sa se mute cu el ,asta nu inteleg eu sunt proprietarul nu eu am dreptul sa interzic mutarea betivului la mine in casa nu am nimic cu mama eapoate sa vina oricand asta stiu dar nu vreau sa vina si prietenul ei
sunt la servici nu am contractul in fata mea dar asta stiu ca scrie uzufrruct viager fara intretinere ,si stiu ca este mentionat si ca mama a fost vaduva in timpul vanzarii si eu am fost necasatorita ,de asta am presupus ca nu ar avea dreptu lsa vina cu prietenul ei cu tot acasa
Buna ziua,nu scrie nimic in afara de faptul ca mama are drept de uzufruct viager atata scrie in contract,ma ingrijoreaza un pic pentru ca eu am doua fetite minore si mama bea destul de mult acuma si a gasit un prieten cu care statea in chirie acuma vrea sa se mute la noi stiu ca are tot dreptul dar oare poate sa vina cu prietenul ei betiv cu tot?Nu pot sa cred ca trebuie sa il accept in casa si pe prietenul mamei mele cu care nu e casatorita doar stau impreuna de ceva timp.....Va rog mult sa imi raspunda cineva ce pot sa fac legal sa nu o primesc decat pe mama mea fara prieten!
Uzufruct
aura19731991
Daca sotul ia lasat casa sotiei cu contract de vinzare cumparare cu uzufruct el are dreptul sa nu ii dea voie in casa sotiei daca sint despartiti de ani ... (vezi toată discuția)