Am inteles ca nu imi pot majora capitalul social prin reevaluarea terenului detinut, iar in rezerve exista o suma infima.Va intreb daca la o societate pe actiuni imi pot majora capitalul social prin aportul asociatului unic care detine peste 70% din actiunile firmei si daca da care este procedura legala?
M-AI EXISTA SI ALTA MODALITATE DE MAJORARE A CAPITALULUI SOCIAL LA O S.A?
Va multumesc.
la 16 martie 1994 s-a dezbatut mostenirea dupa moartea bunicului meu.Atunci partea bunicului meu a fost impartita ASTFEL: sotiei(bunica mea) , fiului(unchiul meu) si ficei(mama mea).In urma dezbaterii mostenirii mamei mele i-a revenit o anumita cota.Mama mea a fost chemata la dezbaterea mostenirii si la semnarea respectivului act.Unchiul meu in partea care i-a revenit si-a construit o casa .Acum mama mea a dorit sa-si faca actul de proprietate pe partea care ii revine dar la notar i s-a spus ca trebuie sa fie toate partile de fata daca aceasta doreste sa-si faca actul de proprietate asupra partii care ii revine.Intrebarile sunt multe: cum a putut unchiul meu sa obtina un certificat de proprietate pe partea lui din moment ce mama mea nu a fost prezenta la intocmirea acestuia asa cum i se cere ei acum.As dori sa ma ajutati si sa-mi spuneti care ar fi procedura legala de urmat. Va multumesc anticipat