avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate lenuta1

Activitate lenuta1

multumesc mut de informatii.......o sa mai vad si astazi ce zic
V a multumesc mult pentru sfaturi....o sa vad astazi ce imi mai zic si o sa va tin la curent.cand contabila a zis ca nu e achitata contributia angatilor(6angajati) eu am sunat sefa si i-am zis ca trebuie sa plateasca urgent 250 ron .ea a fost de acord numai ca nu mai platea si mi-a sugerat sa o imprumut pentru 7 zile daca am posibilitate. de ci am decis sa o imprumut deoarece eu sunt in situaticritica ....dar mai are si aceea contributie a angajatorului de care nu mai zice nimic.deci adeverinta nu poate fi completata!?????
ma numesc Lenuta si anul acesta am vechime pe crtea de munca de 10 ani.pana in anul 2006 am lucrat la o firma dupa care am intrat in crestere copil pana la 3 ani(probleme cu copilul).am terminat prelungirea cresterii copilului pe data de 19 mai(firma de la care am iesit in prenatal s-a inchis dupa un an de cim) si m-am angajat din aceea data la un magazin , dar ei mi-au incheiat contractul de munka de la data 1 iunie 2009.deci in cazul asta au facut o ilegalitate ....in al doilea rand magazinul nu mai avea profit si au decis sa il inchida...(am lucrat la ei 4 luni jumatate plus ca mi-a prelungit iarasi 30 zile =total 5luni jum)..eu i-am cerut somaj dar ei deja imi incheiase contractul de munca cu acordul ambelor parti.bineinteles ca nu am cedat si i-am amenintat ca merg mai departe si mi-au mai prelungit inca 30 zile contractul de munca ca sa mi-l incheie cu art.65.surpriza cand sa-mi completeze adeverinta de la firma nu are platite contributiile atat a individului cat si contributia angajatorului catre somaj.X-(eu i-am dat bani imprumut sa achite catre contributia angajatilor si ei au ramas sa plateasca contributia angajatorului.Ce as putea faca daca nu plateste ...la cine sa ma adresez...va rog indrumati-va sunt disperata.:((:((:(( pe 16 nov 2009 mi s-a incheiat contractul cu art 65....cat timp mai am la dispozitie:((:((:((
Ma numesc Elena si sunt din iasi sunt intr-o situatie critica...am carte de munca de 10 ani....iar acum 5 luni jumatate m-am angajat la un magazin....nu a rezistat si a dat faliment ....eu i-am cerut somaj iar ei mi-au incheiat contractul de munka cu acordul ambelor parti....nu am cedat si mi-a mai prelungit contractul ca sa mi-l incheie pentru somaj.surpriza ...cand sa-mi completeze adeverinta de venit pe lunile lucrate la ei nu aveau contributiile platite la somaj ....atat pentru individ cat si a angajatorului....eu i-am dat bani sa achite pentru salariati si el a ramas sa plateasca taxa angajatorului ....dar nu mai vrea sa plateasca. ce as putea face?...la cine sa ma adresez sa mi se rezolve problema.....va roooog mult