avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general va rog ...ajutati-ma!!!....pentru somaj
Discuție deschisă în Contabilitate în general

va rog ...ajutati-ma!!!....pentru somaj

Ma numesc Elena si sunt din iasi sunt intr-o situatie critica...am carte de munca de 10 ani....iar acum 5 luni jumatate m-am angajat la un magazin....nu a rezistat si a dat faliment ....eu i-am cerut somaj iar ei mi-au incheiat contractul de munka cu acordul ambelor parti....nu am cedat si mi-a mai prelungit contractul ca sa mi-l incheie pentru somaj.surpriza ...cand sa-mi completeze adeverinta de venit pe lunile lucrate la ei nu aveau contributiile platite la somaj ....atat pentru individ cat si a angajatorului....eu i-am dat bani sa achite pentru salariati si el a ramas sa plateasca taxa angajatorului ....dar nu mai vrea sa plateasca. ce as putea face?...la cine sa ma adresez sa mi se rezolve problema.....va roooog mult
Cel mai recent răspuns: lenuta1 , utilizator 10:31, 23 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Din pacate singura solutie este introducerea unei actiuni in instanta. Adresati- va unui avocat !
Mergeti la tribunal si depuneti o plangere in acest sens. Litigiile de munca sunt fara taxa de timbru, deci nu va costa nimic. Daca veti apela la un avocat, veti finaliza mai repede dar trebuie sa mai scoateti din buzunar niste bani. Eu cred ca pueti si singura.
Succes:D
multumesc mut de informatii.......o sa mai vad si astazi ce zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultimul angajator nu platit contributiile pt. somaj lenuta1 lenuta1 ma numesc Lenuta si anul acesta am vechime pe crtea de munca de 10 ani.pana in anul 2006 am lucrat la o firma dupa care am intrat in crestere copil pana la 3 ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca pe perioada nedeterminata akustic akustic Buna ziua, Am aflat acum 3 saptamani ca in cel mult o luna de zile sa imi caut un alt loc de munca.Firma la care lucrez se ocupa cu electricieni navali si ... (vezi toată discuția)
Refuzarea platii salariului de catre angajator - ajutor urgent urgent madalinapaftala madalinapaftala Buna seara, Lucrez de un an la o agentie de turism. Am fost angajata ca tanar absolvent, drept pentru care societatea a primit acea indemnizatie din partea ... (vezi toată discuția)