Ma numesc Elena si sunt din iasi sunt intr-o situatie critica...am carte de munca de 10 ani....iar acum 5 luni jumatate m-am angajat la un magazin....nu a rezistat si a dat faliment ....eu i-am cerut somaj iar ei mi-au incheiat contractul de munka cu acordul ambelor parti....nu am cedat si mi-a mai prelungit contractul ca sa mi-l incheie pentru somaj.surpriza ...cand sa-mi completeze adeverinta de venit pe lunile lucrate la ei nu aveau contributiile platite la somaj ....atat pentru individ cat si a angajatorului....eu i-am dat bani sa achite pentru salariati si el a ramas sa plateasca taxa angajatorului ....dar nu mai vrea sa plateasca. ce as putea face?...la cine sa ma adresez sa mi se rezolve problema.....va roooog mult
Mergeti la tribunal si depuneti o plangere in acest sens. Litigiile de munca sunt fara taxa de timbru, deci nu va costa nimic. Daca veti apela la un avocat, veti finaliza mai repede dar trebuie sa mai scoateti din buzunar niste bani. Eu cred ca pueti si singura.
Succes:D
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.