avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate r.mihaela24

Activitate r.mihaela24

stie careva daca pot beneficia de programul prima casa in cazul in care lucrez in strainatate si care ar fi actele necesare ...?
poi mi-ati spus adineauri ca dupa 3 ani se prescrie. daca stau vreo 4 ani pe dincolo ce-o sa-mi mai ia?
sau justitiade aici poate actiona si pe teritoriu strain?
si acuma tolea ii bun de plata? dar daca merg in anglia vreo cativa ani si-i platesc numai pensie alimentara{in cazca-i copilul meu} pot sa scap de plata cheltuielilor de judecata?
In situatia in care nu aveti venituri impozabile , nu platiti pensia de intretinere , deoarece va faceti vinovat de infractiunea de abandon de familie numai daca va sustrageti de la plata pensiei cu rea credinta .
i-mi cer scuze, nu preaam inteles partea aceasta. eu lucrez in momentul de fata la real si am un salar destul de bun dar anul viitor in vara vreau sa plec salucrez in anglia si preadevreme nu am de gand sa ma intorc, de avut nu am nimik pe numele meu, sunt paduche si nici nu am de gand sa cad la pace cu dansa deci ce ma sfatuiti sa fac?
daca mama castiga procesul si solicita cheltuieli de judecata iar eu nu am de unde sa i le platesc ce patesc?
si daca refuztestul mama poate castiga procesul ? in cazul acesta s-ar putea gandi cineva la vreo condamnare?
si daca nu am bani sa-l fac?
daca e al meu voi plati pensie alimentara, nimic mai mult, un copil se face cu acordul amandurora nu ti-l pune in carca ptr ca ea poate si vrea. nu am dc sa ma supar ptr ca asta-i realitatea. trebuia sa fiu si eu intrebat, nu?
am avut o relatie de vreo 1 an dupa care ne-am despartit.intre timp am mai continuat sa avem relatii sexuale dar destul de rar.ea a ramas insarcinata si sustine ca eu sunt tatal. are o reputatie destul de indoielnica si are la activ vreo 4 avorturi dar acum nu a vrut sa-l faca si pe al 5-lea desi am insistat. luna trecuta a nascut si ieri am primit citatie de la judecatorie ptr recunoasterea copilului. ce pot sa fac daca ajung in instanta?
in instanta pot refuza efectuarea testului de paternitate?
Discuție testul ADN
Costul testul ADN este mai scump daca se face prin instanta sau daca se face de comun acord?cum e mai bine ?