Un primar care este cercetat penal poate sa emita o dispozitie pt suspendarea unui functionar public care este trimis in judecata de catre DNA pt intocmirea unei adeverinte?Aceasta adeverinta a fost semnata si de primar si de secretar. Pentru suspendare nu s-a primit nimic scris de la DNA dar fapta functionarului a aparut in presa.
In cazul suspendarii, functionarul public poate primi zilele de concediu care i se cuvin pe anul acesta, inaintea suspendarii?Si in cazul in care acesta se afla in concediu medical se poate aplica suspendarea?
Buna ziua
Problema sta in felul urmator, parintii mei au cateva imprumuturi la banca , niciunul din imprumuturi nu este cu ipoteca ci sunt credite de nevoi personale.Acum e din ce in ce mai greu sa fie la zi cu ratele si au restante de 1 luna la fiecare.Fiecare din noi stim ca bancile au clauze ascunse in contract asa ca nu stim daca ar putea sa vina sa le ia casa sau nu.Ca urmare, am dori sa trecem casa pe numele fiicelor (suntem 3) dar pt un act de vanzare cumparare onorariul cerut de notari este f mare si ne intrebam actul de donatie (nu prea stim daca se poate face ) ar putea fi spart de cineva in afara de noi 3, fiind singurele fiice si parintii mei neavand frati?ar fi o solutie la problema noastra.
va multumesc mult