avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate janos04

Activitate janos04

va multumesc
Ar trebui sa inaintam doua actiuni, sa pot avea si eu ca bunica un program pentru nepotel?
Buna ziua.
Am o fiica care este despartita, si are un copil de 5 ani,care este in grija tatalui. La divort, a convins-o sa ii dea copilul ca for fi din nou impreuna, va inchiria un apartament si vor locui impreuna, numai ca el nu s-a tinut de cuvant. D-na judecator a vrut sa stabilieasca un program pentru mama sa isi viziteze copilul si sa il poata lua in vacante si in zilele libere, dar fostul ginere a spus ca nu este nevoie ca se vor intelege. El nu sa tinut de cuvant si il da cand vrea, doar pentru cateva ore.Ce trebuie sa facem ca sa avem un program sa ne petrcem si noi cu copilul ?Vreau un porogram pentru mama copilului si un program pentru mine ca bunica.
Va multumesc
Răspuns la discuția calomnie
va multumesc pentru sfat
Răspuns la discuția calomnie
de ce credeti acest lucru?copilul meu a fost jumatate din zi anchetat si insultat de cei de la politie si cei din formatie.A fost acuzat de ceva ce nu a facut.Ia patat onoarea.
Răspuns la discuția calomnie
multumesc pentru sfat
Discuție calomnie
Buna ziua.Copilul meu a fost acuzat pe nedrept de membrii unei formatii,ca a furat un microfon de la locul de munca(el fiind ospatar).A fost anchetat la locul de munca,dus la sectia de politie pt amprente si fotografii,dupa care ajungand acasa,a fost sunat de seful restaurantului ca s-a gasit acel microfon.Poate sa ii dea in judecata pentru calomnie?