buna ziua! sunt angajata unui spital municipal unde lucrez la 12 ore. efectuez intr-o luna minim 11 ture de noapte platite doar cu acel spor de 15%. aproape lunar eu si colegele mele lucram cel putin o tura in plus,pe langa orele prevazute in codul muncii,fara a ni se acorda zile libere sau afi platite acele ore in plus. raspunsul conducerii este ca nu au bani!!!!!!!!!!
cat de legala este aceasta situatie si ce pot face?
Multumesc!:(
am nascut in 19.09.2007,am fost platita de spital pana la data de 3.12.2007,dupa aceasta data depunandu-mi dosarul pt plata indemnizatiei la primarie . incepand cu data de 17.02.2009 am revenit in campul muncii si sdepunandu-mi dosarul de revenire anticipata la munca,la primarie.in luna martie am primit suma de 800ron,iar din luna aprilie doar 200ron. in 9.11.2009 primesc decizie de debit pt sima de 836ron,reprezentand indemnizatie platita in plus pe luna a2 a si a 3 a. suma de 100ron lunar pana la data de 19.09.2009 nefiindu-mi platita deloc. agentia pt prestatii sociale CJ imi cere plata sumei pt recalcularea dosarului