avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata indemnizatiei se face in luna in curs pe luna in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata indemnizatiei se face in luna in curs pe luna in urma?

de la ce data dupa depunerea dosarului de revenire mai repede la servici{inainte de a implini 2 ani copilul} se acorda stimulentul de 100 ron?
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 22:14, 23 Noiembrie 2009
Stimulentul se acorda incepand cu ziua in care ati revenit la servici, pana in ziua in care copilul implineste 2 ani.
Platile se fac pentru luna precedenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal ia stimulent de insertie monikamona86 monikamona86 Buna ziua ! daca sotul vrea sa ia concediu de crestere a copilului si nu sta acasa nici macar o zi si cand depune actele pt concediu depune si cererea de ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)