Imi cer mii de scuze dar am uitat sa specific ca pana pe 27.04 am fost in concediu de crestere al copilului.Nu sunt in concediu de risc maternal ci boala obisnuita.
Buna ziua am si eu o nelamurire.Sunt insarcinata si sun t in medical de 75% .incepand din 27. 04.2011.pana in ziua de astazi bani pe card ,ca iau salarul pe card am luat 75 lei pt 4 zile din aprilie si 400 lei pt luna mai,iar la sfarsitul lunii iunie am primit la unitatea unde lucrez suma de 375 intrun plic.am intrebat daca nu este o greseala si mia zis de la personal ca nu, sa iau banii ca nu e greseala.Acum pe 15.07 cand merg sa verific cardul nam luat nimik deoarece sa facut o greseala pe care d_na de la personal nu a vrut sa sio asume si eu acum am ramas fara bani.pana la urma cum se plateste med o data pe luna sau cum?Plus ca am prietene care zic ca iuau bani putini eu nu stiu cum se calculeaza,pe fluturas vad ca scrie Venit Net 405,Venit Brut 480 .va rog lamuritima cu se plateste o data pe luna?si daca e bine suma care am luato :(
mama mea a primit de la o banca acum 4 ani un card de credit care avea 4000 ron pe el.sa folosit de acea suma si plateste lunar 150 ron.intrebarea este cand va termina de platit?am inteles de la alte persoane ca trebuie sa innapoiezi toata suma innapoi desi plateste de 4 ani rate la aceasta suma.multumesc#-o
am 2 copilasi unul de 1 an si 11 luni si unul de 7 luni.momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana pe data de 10.01.2010.pot face o cerere de prelungire ca sa pot sta cu cel deal doilea copil?mentoinez ca inca nu am anuntat angajatorul ca eu am mai nascut un copil:(