mama mea a primit de la o banca acum 4 ani un card de credit care avea 4000 ron pe el.sa folosit de acea suma si plateste lunar 150 ron.intrebarea este cand va termina de platit?am inteles de la alte persoane ca trebuie sa innapoiezi toata suma innapoi desi plateste de 4 ani rate la aceasta suma.multumesc#-o
Sfatul meu este sa mergeti la banca la care mama dmv are cardul de credit sa va explice cum stau lucrurile , ptr ca una va spunem noi si alte comisioane au ei ..ati inteles...acum depinde ce dobanda a avut suma de 4000 ron . Dupa cujm spuneti de de 4 ani platiti 150 ron pai e inapoiata suma cu tot cu dobanda ,,,dar cel mai binemergeti la banca cu chitantele cu care ati platit si purtati o discutie cu dumnealor...Succes
Virginia Radu
Cereti la banca sa vi se comuni in scris ce suma de plata pe care o aveti de returnat pentru inchiderea cardului.
Daca aveti nelamuriri in privinta sumei datorate formulati o reclamatie la OPC cu copie de pe toate documentele ce stau la baza afirmatiilor dvs. si o sa primiti raspuns.
Aproape toate bancile, in fiecare luna trimet un extras cu situatia la zi cu contul Cardului de Credit. Suma care s-a platit luna de luna reprezinta in ce-a mai mare parte dobanda, nu trebuie uitat ca Cardul de Credit este purtator de ce-a mai mare dobanda in jur de 30%, in functie de banca.Ca sa luati informatii direct de la sucursala care la eliberat, trebuie sa mearga personal, persoana pe numele caruia s-a eliberat Cardul
Buna. Daca spui ca a platit 4 ani adica 48 luni a platit deja suma inca o data si ar trebui sa termine creditul. trebuie sa mearga titularul cardului la banca si acolo se lamureste problema.
Executare silita
ioanad86
Buna ziua,
In anul 2008 am facut un credit si timp de 4 ani am platit rata lunar. Dupa 4 ani de zile am fost in imposibilitate sa platesc, am incercat sa ... (vezi toată discuția)